食品安全リスク分析 : 食品安全担当者のためのガイド

Bibliographic Information

食品安全リスク分析 : 食品安全担当者のためのガイド

豊福肇, 畝山智香子訳

(FAO食品・栄養シリーズ, 第87号)

日本食品衛生協会, 2008.10

Other Title

Food safety risk analysis : a guide for national food safety authorities

Title Transcription

ショクヒン アンゼン リスク ブンセキ : ショクヒン アンゼン タントウシャ ノ タメ ノ ガイド

Available at  / 112 libraries

Note

監修: 林裕造

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 リスク分析入門(背景;リスク分析)
  • 第2章 リスク管理(一般的なリスク管理の枠組;リスク管理を理解する ほか)
  • 第3章 リスク評価(リスクを評価するための科学的アプローチ;リスク評価の委任および管理におけるリスク管理者の責任 ほか)
  • 第4章 リスクコミュニケーション(リスクコミュニケーションを理解する;食品安全リスク分析の主要なコミュニケーション要素 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA87854814
  • ISBN
    • 9784889250220
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 126p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top