Bibliographic Information

大琉球料理帖

高木凛著

(とんぼの本)

新潮社, 2009.1

Title Transcription

ダイリュウキュウ リョウリチョウ

Available at  / 71 libraries

Note

文献: p126-127

Description and Table of Contents

Description

「食はクスイムン(薬物)」の心をいただきます。これぞ、沖縄の伝統料理!琉球王朝時代の食医学書『御膳本草』を基に、60の食材、70の料理を再現。これまでの琉球料理への認識を新たにする、料理本の誕生。

Table of Contents

  • 穀類
  • 五穀造醸類
  • 菜類
  • 瓜類
  • 海菜類
  • 苔類
  • 家獣類
  • 魚類
  • 調理之類
  • 介類
  • 果類
  • 東道盆
  • 琉球の四大食料

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA88858763
  • ISBN
    • 9784106021831
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    127p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top