Bibliographic Information

食品中の化学物質と安全性

(食品安全叢書シリーズ)

日本食品衛生協会, 2009.7

Title Transcription

ショクヒンチュウ ノ カガク ブッシツ ト アンゼンセイ

Note

索引: p181-187

参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品の安全性についての考え方
  • 第2章 汚染化学物質の毒性(代謝、解毒を含む)
  • 第3章 食品添加物
  • 第4章 新開発食品の安全性
  • 第5章 企業の対応
  • 第6章 食品安全行政の考え方

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BA91334239
  • ISBN
    • 9784889250305
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xvii, 187p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top