食品と特性

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食品と特性

荒川義人編著 ; 池添博彦 [ほか] 共著

(食べ物と健康, 2)

三共出版, 2010.3

第2版

Title Transcription

ショクヒン ト トクセイ

Available at  / 37 libraries

Note

参考文献: p139-140

その他の共著: 太田智樹, 小川貴代, 鮫島邦彦, 中河原俊治, 前田利恭, 松坂裕子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品とは(食品の定義;食品の成分;食品の評価;食品の分類)
  • 2 植物性食品(穀類;いも類;豆類;種実類;野菜類;果実類;きのこ類;藻類)
  • 3 動物性食品(魚介類;肉類;卵類;乳類)
  • 4 その他の食品(油脂類;し好飲料;調味料および香辛料;微生物利用食品)
  • 5 新しい食品(機能性食品;特別用途食品;いわゆる健康食品;健康食品に関する制度の見直し)

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Details

  • NCID
    BB01350869
  • ISBN
    • 9784782706213
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 148p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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