わかりやすい食品機能栄養学
Author(s)
Bibliographic Information
わかりやすい食品機能栄養学
三共出版, 2010.4
- Other Title
-
食品機能栄養学 : わかりやすい
- Title Transcription
-
ワカリヤスイ ショクヒン キノウ エイヨウガク
Available at / 148 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55/Y86110030535
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
498.55||Sat||||図書館190000102218
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.55:Sa855010552684
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
引用・参考文献: 各章末
監修: 吉田勉
その他の共著者: 上原万里子, 長田恭一, 駒井三千夫, 八村敏志, 福島道広
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 炭水化物
- 2 脂質
- 3 タンパク質
- 4 ビタミン
- 5 ミネラル
- 6 機能性非栄養素
- 7 腸管のはたらきと腸管免疫
by "BOOK database"