Bibliographic Information

基礎栄養学

五明紀春, 渡邉早苗, 山田哲雄編集

(スタンダード人間栄養学)

朝倉書店, 2010.9

Other Title

Basic nutrition science

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Available at  / 140 libraries

Note

文献: p159-160

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 人間栄養学(身体と栄養(消化・吸収と栄養素の体内動態);エネルギー代謝;現代の食生活(栄養の概念))
  • 第2部 栄養素の代謝と役割(糖質の栄養;脂質の栄養;たんぱく質の栄養;ビタミンの栄養;ミネラル(無機質)の栄養;水と電解質の栄養)
  • 第3部 栄養素の発見と遺伝子(栄養学の歴史;遺伝子発現と栄養)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB03365787
  • ISBN
    • 9784254610482
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 164p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top