食品の分類と特性

Author(s)

Bibliographic Information

食品の分類と特性

佐藤隆一郎, 高畑京也, 渡邉悟編著 ; 大野信子 [ほか] 共著

(わかりやすい食物と健康 / 吉田勉監修, 2)

三共出版, 2011.3

第2版

Title Transcription

ショクヒン ノ ブンルイ ト トクセイ

Available at  / 42 libraries

Note

その他の共著者: 岡本由希, 小田尚子, 木村祐美, 鈴木洋一, 谷口裕信, 馬場修, 尾藤宗弘, 堀口恵子, 森田英利

参考文献: p174-176

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB06252073
  • ISBN
    • 9784782706480
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 184p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top