Bibliographic Information

果実の機能と科学

伊藤三郎編

(食物と健康の科学シリーズ)

朝倉書店, 2011.12

Title Transcription

カジツ ノ キノウ ト カガク

Available at  / 236 libraries

Note

文献: 節末

索引: p [223]-230

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 果実の植物学
  • 2 果実の成熟生理と生化学
  • 3 果実の栄養・食品科学
  • 4 果実と健康科学
  • 5 各種果実の機能性
  • 6 地球温暖化の果実品質への影響
  • 7 収穫後の果実の保蔵技術
  • 8 果実の利用加工

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB07733667
  • ISBN
    • 9784254435412
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 230p, 図版 [2] p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top