酢の機能と科学

Author(s)

    • 酢酸菌研究会 サクサンキン ケンキュウカイ

Bibliographic Information

酢の機能と科学

酢酸菌研究会編

(食物と健康の科学シリーズ)

朝倉書店, 2012.11

Title Transcription

ス ノ キノウ ト カガク

Available at  / 224 libraries

Note

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 酢の人文学・社会学(酢とは;世界の酢の歴史と文化 ほか)
  • 2 酢の食品学(香気成分・呈味成分・着色成分;栄養学・生理機能 ほか)
  • 3 酢の醸造学(酢製造の一般技術;原料と前処理 ほか)
  • 4 酢の微生物学—酢酸菌(生態・分類;生理・生化学 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB10850283
  • ISBN
    • 9784254435436
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 189p, 図版 [2] p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top