中国料理
Author(s)
Bibliographic Information
中国料理
(近代料理書集成 : 日本の食文化史 / 江原絢子編・解説, 第7巻)
クレス出版, 2013.1
- Title Transcription
-
チュウゴク リョウリ
Available at / 84 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
底本: 「手軽な惣菜向支那料理」 (大阪屋号書店, 大正14年刊), 「素人に出来る支那料理」 (婦人之友社, 大正15年刊), 「手軽に出来る珍味支那料理法」 (弘成社出版部, 大正15年刊)
Contents of Works
- 手軽な惣菜向支那料理 / 李鴻恩, 本田清人共著
- 素人に出来る支那料理 / 山田政平著
- 手軽に出来る珍味支那料理法 / 小林定美著
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 手軽な惣菜向支那料理—李鴻恩・本田清人共著/大阪屋号書店/大正14年
- 素人に出来る支那料理—山田政平著/婦人之友社/大正15年
- 手軽に出来る珍味支那料理法—小林定美著/弘成社出版部/大正15年
by "BOOK database"