Bibliographic Information

中国料理

(近代料理書集成 : 日本の食文化史 / 江原絢子編・解説, 第7巻)

クレス出版, 2013.1

Title Transcription

チュウゴク リョウリ

Available at  / 83 libraries

Note

底本: 「手軽な惣菜向支那料理」 (大阪屋号書店, 大正14年刊), 「素人に出来る支那料理」 (婦人之友社, 大正15年刊), 「手軽に出来る珍味支那料理法」 (弘成社出版部, 大正15年刊)

Contents of Works

  • 手軽な惣菜向支那料理 / 李鴻恩, 本田清人共著
  • 素人に出来る支那料理 / 山田政平著
  • 手軽に出来る珍味支那料理法 / 小林定美著

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 手軽な惣菜向支那料理—李鴻恩・本田清人共著/大阪屋号書店/大正14年
  • 素人に出来る支那料理—山田政平著/婦人之友社/大正15年
  • 手軽に出来る珍味支那料理法—小林定美著/弘成社出版部/大正15年

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB11505575
  • ISBN
    • 9784877337162
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    1冊
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top