Bibliographic Information

食品衛生学

西島基弘, 山本茂貴編著

(管理栄養士講座)

建帛社, 2013.2

新版

Other Title

新版食品衛生学

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Available at  / 75 libraries

Note

文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品衛生行政と関連法規
  • 食品衛生と微生物
  • 食品の変質とその防止
  • 食中毒
  • 食品と寄生虫疾患
  • 食品汚染物質
  • 食品添加物
  • 食品中の残留物質
  • 食品用の器具、容器包装
  • 食品衛生の管理と対策
  • 食品衛生をめぐる問題

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB11781776
  • ISBN
    • 9784767904740
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 253p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top