食品衛生学
Author(s)
Bibliographic Information
食品衛生学
(管理栄養士講座)
建帛社, 2013.2
新版
- Other Title
-
新版食品衛生学
- Title Transcription
-
ショクヒン エイセイガク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
食品衛生学
2013.2.
-
食品衛生学
Available at / 76 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.54||N82110050216
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 食品衛生行政と関連法規
- 食品衛生と微生物
- 食品の変質とその防止
- 食中毒
- 食品と寄生虫疾患
- 食品汚染物質
- 食品添加物
- 食品中の残留物質
- 食品用の器具、容器包装
- 食品衛生の管理と対策
- 食品衛生をめぐる問題
by "BOOK database"