Bibliographic Information

食品分析

中澤裕之, 堀江正一, 井部明広著 ; 日本分析化学会編

(分析化学実技シリーズ, 応用分析編 ; 5)

共立出版, 2013.5

Other Title

Food analysis

Application analysis

Title Transcription

ショクヒン ブンセキ

Available at  / 236 libraries

Note

参考書: p124

文献あり

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 試料採取と分析法の妥当性(試料採取(サンプリング);分析方法の妥当性)
  • 2 食品成分(タンパク質;脂質 ほか)
  • 3 食品中の危害化学物質(環境汚染物質;残留農薬 ほか)
  • 4 食品添加物(食品添加物分析の必要性;保存料 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB12386121
  • ISBN
    • 9784320043930
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 128p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top