食品分析
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食品分析
(分析化学実技シリーズ, 応用分析編 ; 5)
共立出版, 2013.5
- Other Title
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Food analysis
Application analysis
- Title Transcription
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ショクヒン ブンセキ
Available at / 236 libraries
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Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.53||N46110052594
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University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
433:N71:応55010777612
-
The Institute for Solid State Physics Library. The University of Tokyo.図書室
433:B7:応用57210351099
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Note
参考書: p124
文献あり
索引あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 試料採取と分析法の妥当性(試料採取(サンプリング);分析方法の妥当性)
- 2 食品成分(タンパク質;脂質 ほか)
- 3 食品中の危害化学物質(環境汚染物質;残留農薬 ほか)
- 4 食品添加物(食品添加物分析の必要性;保存料 ほか)
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