日本食品大事典
Author(s)
Bibliographic Information
日本食品大事典
医歯薬出版, 2013.7
第3版
- Other Title
-
Encyclopedia of foods
- Title Transcription
-
ニホン ショクヒン ダイジテン
Available at / 195 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.503||Su46110052524
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
498.5||Sug||||図書館190000128897
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||N71||3版40010789
-
Tokyo University of Foreign Studies Library
A/498/7051400000705140,
付属CD-ROMA/498/705140/D0000362647 -
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.5:Su46:3版5010805710
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の編集: 平宏和, 田島眞, 安井明美
付属資料: カラー写真CD-ROM1枚 (12cm)
参考文献: p[735]-738
索引: p[739]-850
Description and Table of Contents
Description
Table of Contents
- 穀類
- いもおよびでん粉類
- 砂糖および甘味類
- 豆類
- 種実類
- 野菜類
- 果実類
- きのこ類
- 藻類
- 魚介類
- 肉類
- 卵類
- 乳類
- 油脂類
- 菓子類
- 嗜好飲料類
- 調味料および香辛料類
- 加工食品・その他の食品類
- 用語解説
by "BOOK database"