Bibliographic Information

給食経営管理論

名倉秀子編著

(食物と栄養学基礎シリーズ, 12)

学文社, 2013.11

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリロン

Available at  / 46 libraries

Note

監修: 吉田勉

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 給食と経営管理
  • 2 給食経営管理の概念
  • 3 栄養・食事管理
  • 4 給食の品質管理
  • 5 給食の生産(調理)管理
  • 6 給食の会計管理
  • 7 給食の人事管理と事務管理
  • 8 給食の安全・衛生管理
  • 9 給食の施設・設備管理
  • 10 給食を提供する施設の実際

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB14295151
  • ISBN
    • 9784762022708
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 221p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top