食品の科学知識 : 身近な飲食物から栄養素・サプリメントまで

Bibliographic Information

食品の科学知識 : 身近な飲食物から栄養素・サプリメントまで

(ニュートン別冊)(Newtonムック)

ニュートンプレス, 2014.2

Other Title

食品の科学知識 : 身近な飲食物から栄養素サプリメントまで

Title Transcription

ショクヒン ノ カガク チシキ : ミジカナ インショクブツ カラ エイヨウソ サプリメント マデ

Available at  / 137 libraries

Note

表紙に「ニュートンムック」の記述あり

Editor in chief: 水谷仁

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Details

  • NCID
    BB14582765
  • ISBN
    • 9784315519839
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    28cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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