Bibliographic Information

油脂の科学

戸谷洋一郎, 原節子編

(食物と健康の科学シリーズ)

朝倉書店, 2015.10

Title Transcription

ユシ ノ カガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 208 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 油脂の概論
  • 2 油脂の種類と特徴
  • 3 油脂の栄養と機能
  • 4 食用油脂の製造と加工
  • 5 油脂製品
  • 6 食用油脂の劣化
  • 7 食用油脂の酸化防止

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB19837943
  • ISBN
    • 9784254435528
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 195p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top