Bibliographic Information

乳の科学

上野川修一編

(食物と健康の科学シリーズ)

朝倉書店, 2015.11

Other Title

乳の科学

Title Transcription

ニュウ ノ カガク

Available at  / 199 libraries

Note

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 乳・乳製品概論(乳利用の歴史;牛乳・乳製品利用の現状 ほか)
  • 2 牛乳の成分とその構造(タンパク質の組成と構造;牛乳中の脂質の組成とその構造 ほか)
  • 3 さまざまな乳製品とその製造技術(牛乳と乳飲料;発酵乳製品 ほか)
  • 4 牛乳・乳製品と健康(栄養;運動と乳製品摂取の併用効果 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB20122147
  • ISBN
    • 9784254435535
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 213p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top