Bibliographic Information

基礎食品学

遠藤泰志, 池田郁男編著 ; 阿部周司 [ほか] 著

アイ・ケイコーポレーション, 2015.12

新版

Other Title

健康からみた基礎食品学

Title Transcription

キソ ショクヒンガク

Available at  / 62 libraries

Note

前版のタイトル: 健康からみた基礎食品学

再版 (2017.3) のページ数: 204p

その他の著者: 小原章裕, 梶原一人, 駒井三千夫, 下山田真, 白川仁, 仲川清隆, 長澤孝志, 西川正純, 西田芳弘, 丹羽利夫, 三浦靖, 湊健一郎, 宮澤陽夫, 矢部富雄

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 食品とは
  • 2章 食品の主要成分
  • 3章 食品の微量成分
  • 4章 食品成分の変化
  • 5章 食品の物性
  • 6章 食品の機能性

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB20616191
  • ISBN
    • 9784874923337
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 205p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top