基礎食品学
Author(s)
Bibliographic Information
基礎食品学
アイ・ケイコーポレーション, 2015.12
新版
- Other Title
-
健康からみた基礎食品学
- Title Transcription
-
キソ ショクヒンガク
Available at / 62 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||Ki59||新版40023526
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
前版のタイトル: 健康からみた基礎食品学
再版 (2017.3) のページ数: 204p
その他の著者: 小原章裕, 梶原一人, 駒井三千夫, 下山田真, 白川仁, 仲川清隆, 長澤孝志, 西川正純, 西田芳弘, 丹羽利夫, 三浦靖, 湊健一郎, 宮澤陽夫, 矢部富雄
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1章 食品とは
- 2章 食品の主要成分
- 3章 食品の微量成分
- 4章 食品成分の変化
- 5章 食品の物性
- 6章 食品の機能性
by "BOOK database"