食品学各論 : 食品素材と加工学の基礎を学ぶ
Author(s)
Bibliographic Information
食品学各論 : 食品素材と加工学の基礎を学ぶ
(新食品・栄養科学シリーズ, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ ; 2)
化学同人, 2016.4
第3版
- Title Transcription
-
ショクヒンガク カクロン : ショクヒン ソザイ ト カコウガク ノ キソ オ マナブ
Available at / 98 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||Sh96||3版40022120
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
ガイドライン準拠
参考書: p165-166
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 序論
- 2 農産食品
- 3 畜産食品
- 4 水産食品
- 5 微生物利用食品
- 6 加工食品とその素材
- 7 機能性食品とその素材
- 8 食品の保存および加工技術
- 9 21世起の食品産業
by "BOOK database"