Bibliographic Information

食品学各論

小西洋太郎 [ほか] 編

(栄養科学シリーズNEXT, . 食べ物と健康, 食品と衛生||タベモノ ト ケンコウ ショクヒン ト エイセイ)

講談社, 2016.4

第3版

Title Transcription

ショクヒンガク カクロン

Available at  / 107 libraries

Note

その他の編者: 辻英明, 渡邊浩幸 細谷圭助

編集: 講談社サイエンティフィク

日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠

Description and Table of Contents

Description

日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠。

Table of Contents

  • 1 序
  • 2 植物性食品
  • 3 動物性食品
  • 4 調味料・香辛料・嗜好飲料
  • 5 油脂食品
  • 6 発酵食品(微生物利用食品)
  • 7 調理加工食品
  • 8 食品の表示

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB21177315
  • ISBN
    • 9784061553859
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 169p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top