Bibliographic Information

食品の機能

中河原俊治編著 ; 荒川義人 [ほか] 共著

(食べ物と健康, 2)

三共出版, 2016.3

第2版

Title Transcription

ショクヒン ノ キノウ

Available at  / 60 libraries

Note

その他の共著: 金澤匠, 菊地和美, 松坂裕子, 西隆司, 小野寺秀一, 知地英征

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 化学構造式とは—食品科学を理解するために(化学構造式と原子構造;化学物質の命名法)
  • 2 食品の一次機能(水分;たんぱく質;炭水化物;脂質;ビタミン;ミネラル)
  • 3 食品の二次機能(色素成分;呈味成分;香気・におい成分;酵素的褐変と非酵素的褐変;テクスチャー)
  • 4 食品の三次機能(食品の三次機能とは;口腔内や消化管内で作用する機能;消化管吸収後の標的組織での生理機能調節)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB21231953
  • ISBN
    • 9784782707470
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 165p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top