Bibliographic Information

食品とその成分

小関正道, 佐藤隆一郎編 ; 五百藏良 [ほか] 共著

(わかりやすい食物と健康 / 吉田勉監修, 1)

三共出版, 2016.3

第4版

Title Transcription

ショクヒン ト ソノ セイブン

Note

その他の共著者: 五十嵐庸, 伊藤芳明, 臼井照幸, 高橋京子, 高畑京也, 長澤孝志, 早瀬文孝, 渡邉悟, 渡邊浩幸

参考文献: p162-163

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 人間と食物(食物の歴史的変遷;食物連鎖;食品・食物・栄養;食生活と健康;食し好の形成;食料と環境問題)
  • 2 食品の分類と食品成分表(食品の分類;食品成分表)
  • 3 食品成分の化学(食品成分の化学構造;食品成分の変化と栄養)
  • 4 食品の機能性(食品の機能;食品表示;保健機能食品;特別用途食品;いわゆる健康食品)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB21534933
  • ISBN
    • 9784782707500
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iii, 169p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top