給食経営管理論
Author(s)
Bibliographic Information
給食経営管理論
(新スタンダード栄養・食物シリーズ, 15)
東京化学同人, 2016.9
- Title Transcription
-
キュウショク ケイエイ カンリロン
Available at / 121 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.5/Sh57/15110071462
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.5||Sh69||1540016962
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
索引: p[151]-154
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 給食経営管理の概念
- 2 給食施設の会計・原価管理
- 3 栄養・食事管理
- 4 食材管理
- 5 品質管理
- 6 衛生管理
- 7 施設・設備管理
- 8 事故・災害対策
- 9 給食施設の実際
by "BOOK database"