給食経営管理論実習

Author(s)

Bibliographic Information

給食経営管理論実習

石田裕美編著 ; 縄田敬子 [ほか] 共著

建帛社, 2017.4

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリロン ジッシュウ

Available at  / 51 libraries

Note

その他の著者: 堀端薫, 高橋孝子, 辻ひろみ, 平澤マキ, 佐々木ルリ子, 亀田明美, 金光秀子, 寒河江豊昭, 小林奈穂

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序章 実習の目標と方法
  • 1 実習の設定
  • 2 栄養・食事管理
  • 3 献立管理
  • 4 サブシステムの計画・実施・評価
  • 5 総合評価
  • 6 献立の改善案
  • 7 栄養管理報告書の作成
  • 8 実習の展開

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB23748290
  • ISBN
    • 9784767905570
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 149p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top