料理の科学大図鑑
Author(s)
Bibliographic Information
料理の科学大図鑑
河出書房新社, 2018.10
- Other Title
-
The science of cooking
- Title Transcription
-
リョウリ ノ カガク ダイズカン
Available at / 287 libraries
-
Okayama University Institute of Plant Science and Resources Branch Library植物研図
792/30205000223001
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
原著 (London : Dorling Kindersley , c2017) の翻訳
監修: 辻静雄料理教育研究所
索引: p244-255
Description and Table of Contents
Description
肉に塩をふる最高のタイミングはいつ?乾燥パスタは生パスタより質が落ちる?真空調理はなぜおいしい?料理と食べ物のなぜ?に“サイエンス”で答える最強の入門書!
Table of Contents
- 味と風味
- 調理道具
- 肉類
- 魚介類
- 卵と乳製品
- 米、穀類、パスタ
- 野菜、果物、ナッツと種子類
- ハーブ、スパイス、オイル、調味料
- ベーキングとスイーツ
by "BOOK database"