NHK出版からだのための食材大全
Author(s)
Bibliographic Information
NHK出版からだのための食材大全
NHK出版, 2018.11
- Other Title
-
からだのための食材大全 : NHK出版
食材大全 : NHK出版からだのための
- Title Transcription
-
NHK シュッパン カラダ ノ タメ ノ ショクザイ タイゼン
Available at / 193 libraries
-
Okayama University Institute of Plant Science and Resources Branch Library植物研図
792/31205000223050
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.583||N71110078141
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 池上文雄, 加藤光敏, 河野博, 三浦理代, 山本謙治
参考文献, 参考サイト: p303
Description and Table of Contents
Description
「NHKきょうの料理」テキスト創刊60周年記念出版。食材&栄養素情報1000種類以上を収載!食べているもののことをきちんと知りたい人のための「栄養」と「健康」にフォーカスした食材事典の決定版!
Table of Contents
- 野菜
- 果物
- 穀物・豆
- 肉・卵・乳製品
- 魚介
- 調味料
by "BOOK database"