Bibliographic Information

食品衛生学 : 食品の安全と衛生管理

岸本満編集

(Visual栄養学テキスト, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ ; 3)

中山書店, 2019.1

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク : ショクヒン ノ アンゼン ト エイセイ カンリ

Available at  / 86 libraries

Note

監修: 津田謹輔, 伏木亨, 本田佳子

参考文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品の安全
  • 食品衛生と微生物
  • 食品の変質
  • 変質の防止
  • 食中毒
  • 食品と寄生虫疾患(経口的寄生虫疾患)
  • 食品と感染症
  • 食品汚染物質・残留物質
  • 食品添加物
  • 食品の包装
  • 食品衛生管理
  • 食品の表示
  • 食品の規格基準
  • 食品安全行政
  • 食品安全関連法規

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB27481126
  • ISBN
    • 9784521742908
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 198p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top