食品衛生学 : 食品の安全と衛生管理
Author(s)
Bibliographic Information
食品衛生学 : 食品の安全と衛生管理
(Visual栄養学テキスト, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ ; 3)
中山書店, 2019.1
- Title Transcription
-
ショクヒン エイセイガク : ショクヒン ノ アンゼン ト エイセイ カンリ
Access to Electronic Resource 2 items
-
-
食べ物と健康. (3.)
2019.1.
-
食べ物と健康. (3.)
Available at / 88 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||Sh96||340023982
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 津田謹輔, 伏木亨, 本田佳子
参考文献: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 食品の安全
- 食品衛生と微生物
- 食品の変質
- 変質の防止
- 食中毒
- 食品と寄生虫疾患(経口的寄生虫疾患)
- 食品と感染症
- 食品汚染物質・残留物質
- 食品添加物
- 食品の包装
- 食品衛生管理
- 食品の表示
- 食品の規格基準
- 食品安全行政
- 食品安全関連法規
by "BOOK database"