Bibliographic Information

給食経営管理論

石田裕美, 登坂三紀夫, 高橋孝子編集

(健康・栄養科学シリーズ / 国立健康・栄養研究所監修)

南江堂, 2019.3

改訂第3版

Other Title

Institutional food service administrative management and operative management

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリロン

Available at  / 84 libraries

Note

「高橋」の「高」ははしご高の置き換え

監修: 医薬基盤・健康・栄養研究所

集団給食の歴史年表: p229-232

参考図書: p233-235

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Details

  • NCID
    BB27993933
  • ISBN
    • 9784524252893
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 243p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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