Bibliographic Information

わかりやすい食品化学

早瀬文孝, 佐藤隆一郎編著 ; 臼井照幸 [ほか] 共著

三共出版, 2019.3

第2版

Title Transcription

ワカリヤスイ ショクヒン カガク

Available at  / 79 libraries

Note

監修: 吉田勉

その他の著者: 金子成延, 竹中麻子, 長澤孝志, 渡辺寛人, 渡邊浩幸

参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品とは
  • 2 食品の成分
  • 3 食品成分の化学
  • 4 食品の貯蔵
  • 5 食品の安全性
  • 6 食品の機能性

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB28315687
  • ISBN
    • 9784782707821
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 157p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top