Bibliographic Information

炊きこみご飯・おにぎり

日本調理科学会企画・編集

(全集伝え継ぐ日本の家庭料理 / 日本調理科学会企画・編集, [1])

農山漁村文化協会, 2019.11

Other Title

炊きこみご飯 : おにぎり

炊きこみご飯おにぎり

Title Transcription

タキコミ ゴハン オニギリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 175 libraries

Note

シリーズ番号はカバーそでによる

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 魚・貝・海藻のご飯
  • 野菜・山菜・豆・肉のご飯
  • おにぎり
  • 「伝え継ぐ日本の家庭料理」読み方案内
  • 調理科学の目1 具入りご飯とおにぎりの科学
  • 調理科学の目2 炊きこみご飯がおいしくできる条件

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB29254792
  • ISBN
    • 9784540191817
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    127p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top