Bibliographic Information

応用栄養学

小切間美保, 桒原晶子編集

(Visual栄養学テキスト)

中山書店, 2020.4

Title Transcription

オウヨウ エイヨウガク

Access to Electronic Resource 2 items

Available at  / 52 libraries

Note

監修: 津田謹輔, 伏木亨, 本田佳子

引用文献, 参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 栄養管理の基礎
  • 2章 食事摂取基準の基礎的理解
  • 3章 妊娠期・授乳期の栄養
  • 4章 新生児期・乳児期の栄養
  • 5章 成長期(幼児期・学童期・思春期)の栄養
  • 6章 成人期・高齢期の栄養
  • 7章 運動・スポーツと栄養
  • 8章 環境と栄養
  • 付録 日本人の食事摂取基準(2020年版)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB30334221
  • ISBN
    • 9784521742915
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 187p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top