調理学 : 生活の基盤を考える

Bibliographic Information

調理学 : 生活の基盤を考える

南道子, 舟木淳子編著

(食物と栄養学基礎シリーズ, 6)

学文社, 2020.2

第4版

Title Transcription

チョウリガク : セイカツ ノ キバン オ カンガエル

Note

監修:吉田勉

参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 調理の目的・意義
  • 2 調理とおいしさの向上
  • 3 調理と安全性の向上
  • 4 調理と栄養性の向上
  • 5 調理操作
  • 6 食品の調理性
  • 7 献立作成(食事計画)
  • 8 食文化と調理
  • 9 調理と環境
  • 10 食生活と健康

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB30562204
  • ISBN
    • 9784762029622
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 194p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top