食品の分類と成分
Author(s)
Bibliographic Information
食品の分類と成分
(食べ物と健康, 1)
三共出版, 2021.3
第3版
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ ブンルイ ト セイブン
Available at / 36 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||Ta12||1 3版40025827
-
Academic Information Center, The Jikei University School of Medicine
QU145.5||Ta120b||111097912
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の共著者: 板垣康治, 松坂裕子, 中河原俊治, 西隆司, 岡本匡代
参考文献: p175-176
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 人間と食品(食文化と食生活;食生活と健康;食料と環境問題)
- 2 食品の分類と成分(食品の分類;植物性食品;動物性食品;油脂、甘味料、調味料、香辛料、嗜好飲料;微生物利用食品)
- 3 食品成分表の理解(日本食品標準成分表の概要;日本食品標準成分表2020年版(八訂)の構成と使用上の留意点)
by "BOOK database"