食品学
Author(s)
Bibliographic Information
食品学
(Nブックス)
建帛社, 2022.2
新版第2版
- 2
- Title Transcription
-
ショクヒンガク
Available at / 61 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
2498.51||Sh96||2 新版2版40027242
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の共著者: 太田徹, 小嶋文博, 小林恭一, 小林謙一, 西塔正孝, 佐々木弘子, 中島肇, 藤原しのぶ
日本食品標準成分表2020年版 (八訂) 準拠
文献, 参考文献: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 食品(食品と食物;食品の成分;食品の分類;食品の消費と供給)
- 第2章 植物性食品(穀類;いも類;豆類;種実類;野菜類;果実類;きのこ類;海藻類)
- 第3章 動物性食品(食肉類;乳類;卵類;魚介類)
- 第4章 その他の食品(食用油脂;甘味料;調味料;香辛料;嗜好飲料とアルコール飲料)
by "BOOK database"