Bibliographic Information

食品加工学

北尾悟, 鍋谷浩志編著 ; 稲垣秀一郎 [ほか] 共著

(Nブックス)

建帛社, 2022.3

5訂

Other Title

五訂食品加工学

Title Transcription

ショクヒン カコウガク

Available at  / 87 libraries

Note

その他の著者: 亀村典生, 白井睦子, 谷岡由梨, 津久井学, 都築和香子, 當房浩一, 中島肇, 野口智弘, 翠川美穂

文献: 章末

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC14272517
  • ISBN
    • 9784767907192
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 225p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top