世界の絶滅危惧食
Author(s)
Bibliographic Information
世界の絶滅危惧食
河出書房新社, 2022.11
- Other Title
-
Eating to extinction : the world's rarest foods and why we need to save them
絶滅危惧食 : 世界の
- Title Transcription
-
セカイ ノ ゼツメツ キグショク
Available at / 169 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
383.8/Sa53110090293
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
383.8:Sa535011455341
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: 巻末p40-44
Description and Table of Contents
Description
グローバル化、環境破壊、紛争…。食文化の危機には、人類の課題が集約されている。英BBCジャーナリストが五大陸を取材して、食を守るための挑戦を伝える。
Table of Contents
- 第1部 野生
- 第2部 穀物
- 第3部 野菜
- 第4部 肉
- 第5部 魚介類
- 第6部 果物
- 第7部 チーズ
- 第8部 アルコール
- 第9部 茶とコーヒー
- 第10部 スイーツ
by "BOOK database"