Bibliographic Information

世界の絶滅危惧食

ダン・サラディーノ著 ; 梅田智世訳

河出書房新社, 2022.11

Other Title

Eating to extinction : the world's rarest foods and why we need to save them

絶滅危惧食 : 世界の

Title Transcription

セカイ ノ ゼツメツ キグショク

Available at  / 169 libraries

Note

参考文献: 巻末p40-44

Description and Table of Contents

Description

グローバル化、環境破壊、紛争…。食文化の危機には、人類の課題が集約されている。英BBCジャーナリストが五大陸を取材して、食を守るための挑戦を伝える。

Table of Contents

  • 第1部 野生
  • 第2部 穀物
  • 第3部 野菜
  • 第4部 肉
  • 第5部 魚介類
  • 第6部 果物
  • 第7部 チーズ
  • 第8部 アルコール
  • 第9部 茶とコーヒー
  • 第10部 スイーツ

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC18733553
  • ISBN
    • 9784309228747
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    481, 44p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top