Bibliographic Information

食品分散系の制御技術と応用 : 素材,構造,加工,食感

松村康生, 松宮健太郎, 小川晃弘監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2024.3

Other Title

High technology information

Quality control and application of food dispersed systems : material, structure, processing, organoleptic properties

食品分散系の制御技術と応用 : 素材構造加工食感

Title Transcription

ショクヒン ブンサンケイ ノ セイギョ ギジュツ ト オウヨウ : ソザイ, コウゾウ, カコウ, ショッカン

Available at  / 6 libraries

Note

文献: 各章末

奥付・背・裏表紙に「T1258」とあり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD07421079
  • ISBN
    • 9784781317977
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 311p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top