食品蛋白質 : 化学的・酵素的修飾による改良
Author(s)
Bibliographic Information
食品蛋白質 : 化学的・酵素的修飾による改良
学会出版センター, 1979.3
- Other Title
-
Food proteins : improvement through chemical and enzymatic modification
化学的酵素的修飾による改良
- Title Transcription
-
ショクヒン タンパクシツ : カガクテキ・コウソテキ シュウショク ニ ヨル カイリョウ
Available at / 157 libraries
-
Library & Science Information Center, Osaka Prefecture University
NDC6:498.5||86A||90001148151,90001388162
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.53/F17101053632
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
613.33:F38-F5000088780
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監訳: 藤巻正生, 荒井綜一
編者の肖像あり