Bibliographic Information

乳とその加工

足立達, 伊藤敞敏共著

(最新食品加工講座)

建帛社, 1987.2

Title Transcription

ニュウ ト ソノ カコウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 144 libraries

Note

文献: 節末,p389-392

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 酪農と乳業の概要
  • 第2章 牛乳の成分
  • 第3章 牛乳成分の生成
  • 第4章 牛乳の性状
  • 第5章 原料乳の冷却
  • 第6章 牛乳加工に共通する単位工程
  • 第7章 乳製品の製造と貯蔵

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN00846284
  • ISBN
    • 4767960401
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 398p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top