Bibliographic Information

大豆とその加工

渡辺篤二, 齋尾恭子, 橋詰和宗共著

(最新食品加工講座)

建帛社, 1987.6

  • 1

Title Transcription

ダイズ ト ソノ カコウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 121 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 総論
  • 第2章 豆腐およびその他の関連食品
  • 第3章 凍豆腐
  • 第4章 その他の伝統的非発酵大豆食品(豆乳;ゆば;もやし;きなこ)
  • 第5章 大豆タンパク食品

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN01221667
  • ISBN
    • 476796041X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 340p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top