調理学
Author(s)
Bibliographic Information
調理学
(食物と栄養の科学, 6)
朝倉書店, 1987
- Title Transcription
-
チョウリガク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
食物と栄養の科学 (6)
1987
Limited -
食物と栄養の科学 (6)
Available at / 93 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.508||Sh96||620010810
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: p[159]-162
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 調理と調理学
- 2 献立
- 3 食物の味
- 4 調理操作
- 5 調理の基礎科学
- 6 穀類と穀類製品の調理
- 7 いも類の調理
- 8 砂糖の調理
- 9 タンパク質の性質
- 10 卵の調理
- 11 獣鳥肉類の調理
- 12 魚介類の調理
- 13 豆類と豆製品の調理
- 14 牛乳と乳製品の調理
- 15 油脂類の調理
- 16 野菜と果物の調理
- 17 きのこの調理
- 18 海草類の調理
- 19 寒天とゼラチンの調理
- 20 新素材の調理
by "BOOK database"