Bibliographic Information

果実とその加工

三浦洋, 荒木忠治共著

(最新食品加工講座)

建帛社, 1988.6

Title Transcription

カジツ ト ソノ カコウ

Available at  / 123 libraries

Note

参考文献: p313

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 果実の品質特性と加工
  • 第2章 果実の栄養的特性
  • 第3章 果実の嗜好的特性
  • 第4章 果実の機能的特性
  • 第5章 保蔵技術
  • 第5章 果実缶・びん詰、果実飲料
  • 第7章 品質評価

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN02427555
  • ISBN
    • 4767960444
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    319p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top