食品加工学
Author(s)
Bibliographic Information
食品加工学
(現代人の栄養学, 13)
朝倉書店, 1988.5
- Title Transcription
-
ショクヒン カコウガク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
食品加工学
1988
Limited -
食品加工学
Available at / 132 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.508||G34||1320010755
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考書: p[179]
Description and Table of Contents
Description
本書は食品の保蔵・加工に関する基礎的事項を中心にわかりやすく解説すると共に、実際に食品業界で多用されている各種応用技術等についても初学者向けに概説したものである。
Table of Contents
- 1 食品保蔵・加工の意義
- 2 食品の変質
- 3 食品保蔵の原理
- 4 食品の加工(農産加工;水産加工;畜産物加工;食用油脂;発酵食品;嗜好食品;甘味料;冷凍食品;食塩;新技術)
by "BOOK database"