Bibliographic Information

食品加工学

倉田忠男, 松本信二編集

(現代人の栄養学, 13)

朝倉書店, 1988.5

Title Transcription

ショクヒン カコウガク

Available at  / 136 libraries

Note

参考書: p[179]

Description and Table of Contents

Description

本書は食品の保蔵・加工に関する基礎的事項を中心にわかりやすく解説すると共に、実際に食品業界で多用されている各種応用技術等についても初学者向けに概説したものである。

Table of Contents

  • 1 食品保蔵・加工の意義
  • 2 食品の変質
  • 3 食品保蔵の原理
  • 4 食品の加工(農産加工;水産加工;畜産物加工;食用油脂;発酵食品;嗜好食品;甘味料;冷凍食品;食塩;新技術)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN02447031
  • ISBN
    • 4254615639
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 186p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top