調理と化学
Author(s)
Bibliographic Information
調理と化学
(新調理科学講座 / 下田吉人[ほか]編集, 1)
朝倉書店, 1971.1
- Title Transcription
-
チョウリ ト カガク
Available at / 131 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
596.08||Sh61||120016894
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
付: 参考書
Contents of Works
- タンパク質 / 伊勢村寿三
- 調理と炭水化物 / 檜作進, 鈴木綾子
- 調理と脂質 / 福場博保
- 調理と無機質 / 元山正
- 調理とビタミン / 村田希久
- 組織・化学 / 星野忠彦
- 調理と色 / 中林敏郎
- 調理と香り / 山西貞, 中谷陽一