Bibliographic Information

調理と物理・生理

(新調理科学講座 / 下田吉人[ほか]編集, 2)

朝倉書店, 1971.4

Title Transcription

チョウリ ト ブツリ セイリ

Available at  / 129 libraries

Search this Book/Journal

Note

内容:調理と物理(中浜信子) 調理とレオロジー(神戸博太郎,神戸雄子,岡部元雄) 水分(堤忠一) 調理と高周波(宮川久迩子) 食物と温度(上田フサ) 味覚の生理(佐藤昌康) 官能検査法(二宮恒彦)

参考文献:各章末

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN02596541
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    193p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top