フレーバーの化学と生理学 : 食品に関するシンポジウム

Author(s)

Bibliographic Information

フレーバーの化学と生理学 : 食品に関するシンポジウム

H. W. Schultz, E. A. Day, L. M. Libbey編 ; 藤巻正生, 市岡正道監訳

建帛社, 1972.2

Other Title

Symposium on foods : the chemistry and physiology of flavors

Title Transcription

フレーバー ノ カガク ト セイリガク : ショクヒン ニ カンスル シンポジウム

Available at  / 112 libraries

Search this Book/Journal

Note

原著(Westport : Avi Publishing, 1967)の翻訳

第4回食品に関するシンポジウム『フレーバーの化学と生理学』(於オレゴン州立大学1965年9月)をまとめたもの

文献: 各章末

Details

  • NCID
    BN03399830
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 542p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top